Kinderboerderij Ommen verrast met twee cheques van ZakenNet Ommen tijdens gastenochtend

Daan Rijnvis van de sponsorcommissie van de Kinderboerderij Ommen wist dat hij een cheque overhandigd zou krijgen van ZakenNet Ommen. De eerste cheque, die Rijnvis overhandigd kreeg door de penningmeester René Boertien, was dan ook niet een heel grote verrassing – hoewel hij er natuurlijk heel blij mee was – de tweede cheque was dat wel.

Lees verder »

Stadswandelingen in Ommen weer van start

Met het aanbreken van het nieuwe vakantieseizoen zijn ook de eerste stadswandelingen in Ommen al weer geboekt. Op Eerste Paasdag werd een aftrap gemaakt. “Natuurlijk Ommen” heeft sinds vorig jaar de ‘Stadswandeling Historisch Ommen’ opgezet en georganiseerd en dat was vorig jaar een succes. De eerste aanmeldingen stromen binnen en op verzoek worden arrangement samengesteld.

Lees verder »

ACOVanElderen-successen bij Landalloop

Afgelopen zaterdag werd de Landalloop te Hellendoorn/Haarle georganiseerd door de atletiekvereniging Atletics uit Nijverdal. Deze wedstrijd ging over een mooi golvend parcours bestaande uit 30% verharde weg en 70% bospad. ACO Van Elderen scoorde daar drie keer goud en één keer zilver.

Lees verder »

Ada’s Hoeve klaar voor scouts

Buitencentrum Gilwell Ada’s Hoeve is weer helemaal gereed voor het ontvangen van Scouting groepen. Ruim dertig vrijwillige medewerkers, aangevuld met leden van Scouting Hoogveen en studentenscouts van De Delftse Zwervers zorgden ervoor dat alle faciliteiten op de ruim vijfentwintig kampeervelden weer tip top in orde zijn.

Lees verder »

D66 voert campagne referendum in Ommen

D66-Tweede Kamerleden Stientje van Veldhoven, Fatma Koşer Kaya, Vera Bergkamp en D66-Europarlementariër Marietje Schaake voerden zaterdag 26 maart campagne voor het referendum op 6 april. Zij gingen de straat op om met mensen in gesprek te gaan over het samenwerkingsverdrag tussen de Europese Unie en Oekraïne.

Lees verder »

Tuberculose ook nog steeds in Nederland

Op 24 maart was het Wereld Stop Tuberculose Dag. Op deze dag vroeg KNCV Tuberculosefonds en de GGD’en aandacht voor de ernst van de ziekte tuberculose. Tuberculose lijkt een vergeten ziekte. Mensen denken dat het ‘iets van vroeger’ is, of dat wij het hier in Nederland toch niet kunnen oplopen. Het tegendeel is waar.

Lees verder »