Prijswinnaar Zon zomeractie bekend

In een groot aantal zwembaden dat aangesloten is bij Stichting ZON (waaronder zwembad Carrousel) kon je afgelopen zomer (1 mei t/m 31 augustus) deelnemen aan de ZON stempelactie. ZON staat voor Stichting Zwembaden Oost Nederland en is een samenwerkingsverband van 21-tal zwembaden in Oost Nederland.

Lees verder »

Mariënberg neemt het op tegen DZSV

Komende zaterdag zijn onze vrienden uit Dinxperlo op bezoek in het altied mooie Mainbarg. De trotse koploper reist naar het Westerpark af in de wetenschap dat bij winst de eerste periode-titel een feit is. Zoals jullie wellicht allemaal weten is Dinxperlo een plaats in de gemeente Aalten wat weer ligt in de Achterhoek, ooit het land van Normaal. De grens met Duitsland loopt dwars door het dorp heen.

Lees verder »

Doe mee met de VoorleesExpress

Afgelopen jaar hebben zes gezinnen in Ommen meegedaan aan de VoorleesExpress. Twintig weken lang kwam een vrijwilliger bij hen thuis om de kinderen voor te lezen. Voor deze kinderen was taal een moeilijk iets, soms ging het om een heel stil kind, een ander kind had een te kleine woordenschat en een enkele keer was Nederlands niet de moedertaal.

Lees verder »

Auto in beslag genomen

Vanmorgen is een 35 jarige man uit Ommen voor de zoveelste keer rijdend aangetroffen terwijl hij geen rijbewijs heeft meld Jan Voortman via Twitter. Auto in beslag genomen + proces verbaal.

Twee keer zilver en twee keer goud in Zegveld

Op zaterdag 24 oktober zijn drie judoka’s van Sportcentrum Emsland, samen met coaches Frank Ningbers en Jarik Hallink afgereisd naar Zegveld, om daar mee te doen aan het 16e Henkido toernooi. Een leuk en sportief toernooi, waarin onze judoka’s een aantal fijne partijen hebben kunnen judoën. En met goed resultaat!

Lees verder »

Nacht van de Nacht 2015

Mede dank zij de samenwerking met Natuurmonumenten en de enthousiaste groep van IVN Den Ham/Vroomshoop is de Nacht van de Nacht op zaterdag 24 oktober een groot succes geworden. Vorig jaar was een nieuwe formule bedacht en die heeft goed uitgepakt. Het weer werkte er ook aan positieve manier aan mee. Geen wind, geen regen en niet al te koud voor de tijd van het jaar.

Lees verder »

BMW motor gestolen in Ommen

Tussen 23 oktober om 15.00 uur en 24 oktober 09.00 uur is aan de Nieuwe Hammerweg in Ommen een grijze BMW motor gestolen. Het kenteken is MJ-HT-91.

Heeft u iets gezien? Neem dan contact op met de politie Ommen, telefoonnummer: 0900-8844.

Han Bouwhuis en Theo de Lange nemen afscheid na 16 jaar

Het werd steeds vroeger laat. Voordat de gasten van Han en Theo er erg in hadden zat het glas alweer ondersteboven op de tapkraan. Maar wat was het gezellig, ouwe jongens krentenbrood op het Westerpark. Afgelopen zaterdag werd er na zestien seizoenen afscheid genomen van Theo de Lange en Han Bouwhuis. Namens het bestuur kregen zij een afscheidswedstrijd aangeboden

Lees verder »

Wat is er te doen op het Woonevent Ommen

Alles over duurzaam en levensloopbestendig bouwen en wonen.Tijdens het Woonevent Ommen krijgt u op 30 oktober 2015 informatie over bouwen en wonen in de gemeente Ommen. Van het kavel- en woningaanbod in de gemeente tot informatie over duurzaam en levensloopbestendig wonen.

Het Woonevent Ommen begint vrijdag 30 oktober om 16.00 uur in het gemeentehuis van Ommen en duurt tot 20.00 uur. De toegang is gratis. Aanmelden is niet nodig.

Lees verder »

Eerste editie Woonevent Ommen

Op vrijdag 30 oktober vindt de eerste editie van het Woonevent Ommen plaats in het gemeentehuis. Bezoekers van het Woonevent krijgen tussen 16.00 en 20.00 uur informatie over bouwen en wonen in de gemeente Ommen. Van het kavel- en woningaanbod in de gemeente tot informatie over duurzaam en levensloopbestendig wonen. Ruim 20 bedrijven en organisaties nemen deel aan het Woonevent Ommen.

Lees verder »