Verblijfsrecreatie is vitaal

Het Vechtdal mag zich met recht een kwalitatieve kampeerregio noemen met een uitstekende gezonde basis. Dat is de conclusie uit het onderzoek naar de vitaliteit van de verblijfsrecreatieve sector in het Vechtdal.

Lees verder »

Inspireer je werknemers!

De tijd dat je waardering uitsprak naar werknemers met een kerstpakket vol pakjes, doosjes en blikjes met nootjes, kaneelstokjes en kersen op siroop, ligt ver achter ons. Inspireer je werknemers, biedt ze een positieve ervaring!

Lees verder »

Duidelijkheid rondom Residentie Slingerdael

DALFSEN Een rijkdom binnen handbereik. Dat is wat het nieuwe concept van Residentie Slingerdael betekent. Helaas hebben de 57 luxe appartementen enige tijd in de kou gestaan. Maar dat is gelukkig verleden tijd. Want sinds augustus dit jaar is de nieuwe ontwikkelaar, Estea, betrokken bij het project en daarmee wordt de realisatie van de nieuwbouwcomplexen werkelijkheid. In samenwerking met Samen Aangenaam Ouder Worden (SAOW), heeft de vastgoedspecialist afgelopen maanden heel hard gewerkt aan een nieuw concept waarin zij het aanbod van services en diensten voor de ‘Residentie Slingerdael’ gaan aanbieden.

Lees verder »

Evenementensubsidie aanvragen voor 1 december 2017

Organisatoren van evenementen die in 2018 plaatsvinden, kunnen tot 1 december 2017 een aanvraag indienen voor een evenementensubsidie. Er is subsidie beschikbaar voor grootschalige en kleinschalige evenementen. De evenementen moeten aan criteria voldoen. In totaal is er voor 2018 een budget van € 75.000 beschikbaar.

Lees verder »