Gelijkspel OZC Dames 1

Het eerste gelijkspel van OZC is een feit. Na drie nederlagen op rij, werd het weer eens tijd om punten te pakken. Tegen hekkensluiter vv Hellendoorn bleef OZC op een 1-1 gelijkspel steken waar mogelijkheden waren op meer.

Lees verder »

Vrijwilligersavond in Ommen

Vrijwilligerssteunpunt Ommen organiseert op maandag 19 november  een Vrijwilligerscafé voor alle vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties in de gemeente Ommen. Thema is dit keer: “Social Media een krachtig middel om vrijwilligers te werven”.

Lees verder »

Ruim verlies OZC dames 1

In de aanloop naar de uitwedstrijd tegen DZC’68 uit Doetinchem, stond in de kantine op sportpark Westbroek afgelopen zaterdag niet zozeer de grote uitslag van DZC uit hun laatste wedstrijd centraal, maar ging het vooral over de verdwenen trainingsballen tijdens de donderdagavondtraining.

Lees verder »

Brussengroep in Dalfsen

Vanaf 30 oktober start er in het jongerencentrum Trefkoele+ in Dalfsen een Brussengroep. Dit is een groep voor broers en zussen (brussen) van kinderen met autisme, ADHD of een ander psychisch probleem.

Lees verder »

Green Deal Groene Daken

De provincie Overijssel sluit zich aan bij de Green Deal Groene Daken. Dit maakten de gedeputeerden Hester Maij en Bert Boerman bekend tijdens het symposium ‘Groene en klimaat adaptieve steden en dorpen’ eind september 2018.

Lees verder »